Sandelhout-West (amyris balsamifera)

Sandelhout-West (amyris balsamifera L.)

Omdat sandelhout door te jong kappen schaars aan het worden is, werd naarstig gezocht naar een vervanger.

Amyris (ook wel sandelhout-west genoemd) is zo`n vervanger. En word veel gebruikt in parfums en cosmetica.

werking:

Stijve spieren, herstel na ziekte, depresieve angsttoestanden, huidirritatie`s, droge handen en voeten, vermoeidheid, de olie is antiseptisch en werkt kalmerend.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2017 De Oliebarones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel